Nästa bokträff hos Birgitta den 9 Dec, kl 15!
Boken vi ska läsa är Frihet av Jonatan Franzen!
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917337391
-
Senaste inläggen
Arkiv
- december 2014
- augusti 2013
- maj 2013
- februari 2013
- januari 2013
- december 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juni 2012
- april 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- augusti 2011
- juni 2011
- maj 2011
- april 2011
- mars 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- oktober 2010
- juli 2010
- juni 2010
Kategorier
Meta
Jag kommer! Och TACK vem du nu är!
Jag kan typiskt nog inte vara med den här gången heller (dock ett angenämt förhinder, är i Amsterdam).
Vi ses nästa gång, Stor kram på er alla!
/Katarina
kommer nån mer än jag?
Jag kommer, vi ses på söndag!
Hej Birgitta, hade sett fram emot en träff i din skumma lägenhet men har åkt på en brakfökylning så både för min och er andras skull håller jag mig hemma i morgon. Kram
Hej Birgitta Ursäkta att jag hör av mig så sent men jag kom på att jag inte meddelat att jag inte kan komma idag. Jag ska med Tove på tävling i gymnastik hela dagen. Kram till dig och alla andra. /Petra
Hej! Jag hade tänkt komma men nu vet jag inte om jag villl ge mig ut idag. Det verkar som det ska bli riktigt kass väder. Jag får helt enkelt avvakta och se. Jag har iallafall läst boken! Kram Maria M
Hej, hoppas att du sett mitt svar via facebook att jag kommer. Ann och Carolin kommer inte. Verkar vara stort manfall… kör du iallafall? Kram Maria
Tack för en mysig eftermiddag Maria och Anna som trotsade vädret och kom hit!
Här kommer recept på Jamie Olivers MULLED WINE:
6-8 pers
2 flaskor Chiantivin
2 clementiner (skal och saft)
1 Citron (skal)
250 g castersugar (som jag gissade var något liknande brunsocker-farin?)
6 hela hejlikor
1 kanelstång
3 lagerblad
ca 12 riv från en muskotnöt
1 hel vaniljstång som man skär upp längs med
2 stjärnanis
Släng allt utom stjärnanis i en kastrull och täck med vin (alltså bara precis 1 cm på botten av kastrullen).
Sen skall detta kokas upp utan lock och efter 5 minuter skall det bli en ”syrup” (detta lyckades jag inte med för mitt tjocknade liksom inte men det sket jag i och det verkar gå bra ändå..).
Sätt ner värmen och häll i resten av vinet och vakta noga så att det inte börjar koka! KLART !!